Green Screen Studio Kattenburg

25 October 2019

Ooit huisde in de Green Screen Studio de audiovisuele dienst van Defensie. Nu is deze ruimte voor elke creatieveling te huur via PnP Media / Universiteit van Nederland. 

De Green Screen Studio in hartje Amsterdam is geschikt voor kleine audiovisuele producties en webcastings. De studio heeft een oppervlakte van 75 m² en een hoogte van 7 meter. Om meer variaties in het licht en decor aan te kunnen brengen hangt er op 5 meter hoogte een loopbrug. Er is een aparte make-up en kleedruimte aanwezig.

Naast de studio zijn ook camera’s, monitoren, statieven, catering en productionele en creatieve ondersteuning af te nemen. De aangrenzende geluidsstudio met aparte inspreekcel van Whoozy Agency kan los worden gehuurd.

Plattegrond
Klik hier voor de plattegrond van de Green Screen Studio.

Prijsindicatie – inclusief 1 parkeerplek

Hele dag    – €600,00

Dagdeel     – €350,00

Contact / offerte
De studio is 7 dagen per week toegankelijk en op loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Voor een gedetailleerde prijsopgave en meer informatie kunt u een offerte aanvragen via studio@pnpmedia.nl

Adres
Green Screen Studio Kattenburg
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

De Green Screen Studio bevindt zich in gebouw 003A, naast de hoofdingang van het Marineterrein. Er bevindt zich een laden en losplek voor de deur.

Algemene voorwaarden

Wanneer u een ruimte huurt bij Bureau Marineterrein Amsterdam, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden. Deze zijn toegevoegd aan de offerte.