Green Screen Studio

25 oktober 2019

Ooit huisde in de Green Screen Studio de audiovisuele dienst van Defensie. Nu is deze ruimte voor elke creatieveling te huur.

De Green Screen Studio is heel geschikt voor kleine audiovisuele producties. De studio heeft een oppervlakte van 75 m² en een hoogte van 7 meter. Om meer variaties in het licht en decor aan te kunnen brengen hangt er op 5 meter hoogte een loopbrug.

Naast de studio bevinden zich de professionele geluidsstudio en inspreekcel van Whoozy. Deze zijn op aanvraag te gebruiken, evenals camera’s, monitoren en statieven. Ook is er een make-up- en kleedruimte aanwezig.

De Green Screen Studio bevindt zich in gebouw 003A, naast de hoofdingang van het Marineterrein.

Alle faciliteiten
Klik hier voor de plattegrond en alle faciliteiten Green Screen Studio.

Prijsindicatie
Hele dag    –      €400,00
Dagdeel     –      €250,00
Per uur      –      €80,00

Er is altijd een facilitair beheerder bereikbaar tijdens opnamen. De studio is uitsluitend toegankelijk van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 en 17.00 uur. Voor een gedetailleerde prijsopgave en meer informatie kunt u een offerte aanvragen via verhuur@marineterrein.nl

Algemene voorwaarden
Wanneer u een ruimte huurt bij Bureau Marineterrein Amsterdam, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden. Deze zijn toegevoegd aan de offerte.

Huishoudelijk reglement
Marineterrein Amsterdam is geen openbaar terrein. Er geldt een huishoudelijk reglement dat u hier kunt downloaden.