Kennis, apparatuur, ruimte en netwerk voor makers

Making the best

Makerversity is een walhalla voor creatieve en praktische makers die leven van hun producten. Leden vinden hier kennis, ruimte, apparatuur en inspirerende medemakers.

Making the best

Makerversity is een walhalla voor creatieve en praktische makers die leven van hun producten. Leden vinden hier kennis, ruimte, apparatuur en inspirerende medemakers.

 • In het kort

  Vroeger maakten we hier de meest moderne schepen ter wereld. Vol innovaties die ons een vooraanstaande plaats in zeevaart en handel bezorgden. Ook nu is het ter plekke maken van dingen weer bijzonder actueel. Massaproductie is uit. Unieke, aan persoonlijke wensen aangepaste producten zijn in. Kennis en vaardigheden om die producten te maken zijn essentieel. Makerversity speelt daarop in. Deze pionierscommunity biedt kennis, ruimte en apparatuur zodat leden daadwerkelijk kunnen maken.

 • Feiten

  Voor: Innovatief en praktisch ingestelde makers, zoals hackers, robotmakers en gamebouwers, die hun brood willen verdienen met hun producten.

  Wat: Makerspaces voor hout- en textielbewerking, elektronische, digitale en 3D-printfaciliteiten, lezingen en cursussen.  

  Oppervlak: Meer dan 500 vierkante meter.

  Ruimte voor: max. 220 leden.

  Partner: Makerversity is partner van Amsterdam Maker Festival.

 • Info

  Ursula Davies, operations/commercial director

  E hallo@makerversity.org
  W makerversity.org/

Gerelateerd nieuws

 1. Marineterrein in Monocle

  Marineterrein in Monocle

  24 april 2018 "Almost everything is geared towards exploring possibilities for a healthier, more efficient city", schrijft dit Britse magazine.

 2. Bron van innovatieve energie en interactie

  Bron van innovatieve energie en interactie

  16 januari 2018 ‘Deze plek, van oudsher een hotbed van innovatie, heeft iets magisch en dat willen we behouden.’ Aan het woord is Herman Wagter, technologiestrateeg van Bureau Marineterrein Amsterdam.

 3. Ontdek het Marineterrein Amsterdam

  Ontdek het Marineterrein Amsterdam

  12 april 2017 Wie wil weten wat er op het Marineterrein gebeurt en waar dat in de toekomst toe gaat leiden, is van harte welkom bij de open dagen op zaterdag 9 en zondag 10 september.