Huren

Het Marineterrein transformeert van een gesloten gebied naar een innovatief en toekomstbestendig stadskwartier met een internationale uitstraling. De vrijkomende ruimten worden gevuld met organisaties, projecten en activiteiten die een waardevolle bijdrage leveren aan de ambitie van het gebied.  Alles wat op het Marineterrein gebeurt is innovatief en duurzaam en past binnen de ontwikkelthema’s: water, mobiliteit, leren, wonen en gezondheid.

Kantoor- en werkruimte

Bedrijven en organisaties die goed passen bij de ambitie van het Marineterrein, kunnen hun interesse kenbaar te maken via dit formulier. Noot: de kans op een ruimte is bijzonder klein, gezien het grote aantal aanmeldingen.

NB: VRBASE en Makerversity bieden co-work spaces aan voor creatieve en innovatieve scale-ups, start-ups en freelancers. Aanmelden kan bij de betreffende organisaties.

Binnenruimte

Er zijn verschillende binnenruimtes geschikt zijn voor vergaderingen, diners, mediaproducties en meet-ups. Op dit moment zijn beschikbaar: de zaal van de Commandantswoning, de monumentale zolder van IJsfontein, de VRStudio, het klaslokaal van de TVAcademy en de Vollaerskamer in Pension Homeland. Kijk hier meer informatie.

Buitenruimte

In de publieke ruimte kunnen kleinschalige activiteiten plaatsvinden die gericht zijn op leren, maken, testen en bewijzen. Activiteiten mogen niet conflicteren met de huisregels. Voor elke activiteit moet eerst een aanvraag worden ingediend bij Bureau Marineterrein Amsterdam dat beoordeelt of de activiteit wel of niet kan plaatsvinden. Soms is er een vergunning van de gemeente Amsterdam nodig. U bent hier als organisator zelf verantwoordelijk voor.

Vraag en antwoord

Overige vragen? Ga naar Vraag en antwoord.

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws over beschikbare ruimten brengen we ook via de nieuwsbrief van Marineterrein Amsterdam naar buiten. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via deze link.