di 22/01

Bijpraten met de buurt

Op dinsdag 22 januari 2019 organiseert Bureau Marineterrein Amsterdam van 18.00 tot 20.30 uur in de Commandantswoning een informele informatiebijeenkomst, speciaal voor mensen die in de buurt van het Marineterrein wonen. Doel is om betrokkenen in de directe omgeving van het Marineterrein als eerste bij te praten over stand van zaken en ontwikkelingen. Aanmelden kan via aanmelden@marineterrein.nl o.v.v. Bijpraten op 22 januari 2019.   

Rondleiding voor de buurt op 15 januari

Wil je weten wat er nu op het terrein gebeurt? Een week voorafgaande aan Bijpraten met de buurt’, op dinsdag 15 januari 2019 organiseert Bureau Marineterrein Amsterdam van 18.00 tot 19.30 uur een speciale rondleiding voor de buurt langs een aantal organisaties op het Marineterein en projecten in de openbare ruimte. Aanmelden hiervoor kan via aanmelden@marineterrein.nl o.v.v. Rondleiding op 15 januari.

Bijpraten: drie tot vier keer per jaar

Bijpraten met de buurt vindt drie tot vier keer per jaar plaats. Buurtbewoners worden via de nieuwsbrief van het Marineterrein en Facebook op de hoogte gebracht, daarnaast ontvangen de leden van het buurtplatform een persoonlijke uitnodiging. Verslagen van de bijeenkomsten vind je op de pagina documenten van deze website