Werkruimte

Het Marineterrein transformeert van een gesloten gebied naar een innovatief en toekomstbestendig stadskwartier met een internationale uitstraling. De vrijkomende ruimten worden gevuld met organisaties, projecten en activiteiten die een bijdrage leveren aan de ambitie van het gebied. Alles wat op het Marineterrein gebeurt is innovatief en duurzaam en past binnen de ontwikkelthema’s: water, verkeer, leren en gezondheid.

Hoe bieden we het hoofd aan de snelle veranderingen van deze tijd? Hoe worden we weerbaar, als mens én als stad? Op Marineterrein Amsterdam werkt een hechte community van tientallen organisaties samen aan oplossingen voor deze vraagstukken.

Kantoorruimte

Marineterrein Amsterdam biedt kantoorruimte aan start-ups, scale-ups en andere organisaties die zich bezighouden met het bedenken, testen en toepassen van oplossingen voor stedelijke uitdagingen in de toekomst. Vanaf april komen er een beperkt aantal ruimtes beschikbaar voor organisaties die zich bezighouden met gezondheid + gedrag en wonen + leefomgeving.

Aanmelden kan via dit formulier

Beschikbare co-work spaces

XRBase is een grote co-working space op het Marineterrein. Experts en kleine teams werken hier samen aan toepassingen op het gebied van XR (Cross Reality), vaak op het snijvlak van maatschappelijke uitdagingen en technologie.

Nieuwe members kunnen zich aanmelden via deze link.