Werkruimte

Marineterrein Amsterdam transformeert van een gesloten gebied naar een innovatief en toekomstbestendig stadskwartier met een internationale uitstraling. De vrijkomende ruimten worden gevuld met organisaties, projecten en activiteiten die een bijdrage leveren aan de ambitie van het gebied. Alles wat in het testgebied gebeurt is innovatief en duurzaam en past binnen de ontwikkelthema’s: water, verkeer, leren, gezondheid en wonen.

Hoe bieden we het hoofd aan de snelle veranderingen van deze tijd? Hoe worden we weerbaar, als mens én als stad? Op Marineterrein Amsterdam werkt een hechte community van tientallen organisaties samen aan oplossingen voor deze vraagstukken.

Kantoorruimte

Marineterrein Amsterdam biedt kantoorruimte aan start-ups, scale-ups en andere organisaties die zich bezighouden met het bedenken, testen en toepassen van oplossingen voor stedelijke vraagstukken in de toekomst. Er is momenteel geen ruimte beschikbaar. 

Beschikbare co-work spaces

XRBase is een grote co-working space op het Marineterrein. Experts en kleine teams werken hier samen aan toepassingen op het gebied van XR (Cross Reality), vaak op het snijvlak van maatschappelijke uitdagingen en technologie. Nieuwe members kunnen zich aanmelden via deze link.

Projectruimte

Het Marineterrein leent zich uitstekend voor tests in de buitenruimte op het gebied van mobiliteit, sport en beweging en water. Verzoeken hiervoor kunnen gestuurd worden naar info@marineterrein.nl.