Pers

Op Marineterrein Amsterdam worden oplossingen bedacht, getest en toegepast voor wereldwijde uitdagingen. Een toonaangevende, internationale gemeenschap van vernieuwers, wetenschappers en bedrijven werkt hier samen, zodat de sterke positie van Amsterdam en Nederland internationaal wordt verstevigd.

Het Marineterrein wordt een toekomstbestendig stadskwartier waar open innovatie mogelijk is, met toegankelijke en flexibele werk- en ontmoetingsruimten, bijzondere woonvormen, sport, recreatie en groen

We helpen u graag aan de laatste informatie. Hiernaast vindt u persberichten, documenten, beeldmateriaal en logo’s. Heeft u meer of andere informatie nodig bel dan 020 – 261 50 83.

Perscontact met Bureau Marineterrein Amsterdam

 • Telefonisch

  Bent u journalist en wil u in contact komen met Bureau Marineterrein Amsterdam? Bel dan, tijdens of buiten kantooruren, het persnummer van BMA: 020 – 261 50 83.

 • E-mail, post en bezoek

  E-mail
  U kunt via pers@marineterrein.nl contact opnemen met ons.

  Postadres
  Bureau Marineterrein Amsterdam
  Kattenburgerstraat 5
  1018 JA Amsterdam

  Bezoekadres
  Commandantswoning (001)
  Kattenburgerstraat 5
  1018 JA Amsterdam

 • Filmen en fotograferen op locatie

  Verzoeken voor fotografie of film kunnen ingediend worden via pers@marineterrein.nl. Het Marineterrein is geen openbaar gebied maar privéterrein. Er gelden bepaalde regels waar een ieder zich aan dient te houden. Bureau Marineterrein Amsterdam beoordeelt en coördineert alle activiteiten op het terrein en behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen verzoeken te weigeren.

Persberichten

Documenten

Nice to have

Beeldmateriaal

Speciale projecten

 • Smart Roof 2.0

  Met het Smartroof wordt onderzocht hoe daken op een eenvoudige manier een bijdrage kunnen leveren aan het klimaat in en om de gebouwen.

  Informatie en beeld materiaal.