Werk mee aan de ontwikkeling van Marineterrein Amsterdam

29 October 2021

Bureau Marineterrein zoekt ondersteuning bij projecten en communicatie op operationeel en strategisch niveau, een pr-adviseur en andere teamleden. 

Op Marineterrein Amsterdam worden oplossingen bedacht, getest en toegepast voor internationale stedelijke vraagstukken. Een gemeenschap van vernieuwers, wetenschappers en bedrijven werkt hieraan samen, zodat de positie van Amsterdam en Nederland internationaal wordt verstevigd. Het Marineterrein wordt ontwikkeld tot een toekomstbestendige stadswijk waar cocreatie en open innovatie mogelijk is, met toegankelijke en flexibele werk- en ontmoetingsruimtes, bijzondere woonvormen, sport, recreatie en groen.

De ambitie is om het terrein geleidelijk aan te transformeren van een afgesloten defensieterrein naar een innovatief milieu met internationale uitstraling dat toegevoegde waarde heeft voor de stad Amsterdam tot ver daarbuiten. Gefaseerd worden delen van het terrein door Defensie overgedragen ten behoeve van de ambitie, en ingericht en opengesteld voor het publiek. Bureau Marineterrein is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van het publieke deel en is richtinggevend voor de stapsgewijze herontwikkeling van het terrein.

Vul jij het team aan?
Om het huidige team van Bureau Marineterrein te versterken, zoeken we freelance of zelfstandige* nieuwe teamleden die projecten kunnen runnen, mensen voor ons (externe) communicatieteam, een pr-adviseur, projectcoördinatoren en andere teamleden die kunnen helpen bij het versterken van de community van Marineterrein Amsterdam. We zoeken mensen die daadkrachtig zijn maar goed kunnen omgaan met veranderingen en denken in oplossingen. Mensen die lef hebben, maar met verantwoordelijkheidsgevoel. We zoeken dus initiatiefrijke, leergierige teamspelers met een groot hart voor de stad, het land en de toekomst. 

* NB: Al onze teamleden werken op basis van inhuur; wij bieden geen arbeidsovereenkomst.

Reageren
Herken je jezelf in deze omschrijving en wil je meewerken aan de ontwikkeling van de stad, dan kun je tot en met vrijdag 26 november je interesse kenbaar maken via het formulier onderaan deze pagina. Stuur een goed onderbouwde motivatiebrief t.a.v. Berthine van Dalen, ondersteund met een kort cv. Vermeld daarbij per wanneer je beschikbaar bent en voor hoeveel uur in de week.

Procedure 
Vanaf 26 november selecteren we kandidaten en nodigen we deze uit voor korte gesprekken met meerdere teamleden. De gesprekken vinden plaats op woensdag 8 december.

Vragen?
Voor meer informatie over het Marineterrein kun je terecht op de website. Verder bestaat er de mogelijkheid elke dag, de hele dag door, het Marineterrein te bezoeken. Indien je specifieke vragen hebt over bovengenoemde dan kun je op dinsdag 16 november tussen 10.00 en 12.00 uur bellen naar Bureau Marineterrein Amsterdam: 020 261 36 56. Projectcoördinator Suzanne Bartholomeus zit dan klaar om je vragen te beantwoorden.