Kantoor- en werkruimte

Marineterrein Amsterdam wordt ontwikkeld in de richting van een internationaal innovatief gebied waar de focus ligt op het leveren van een positieve en vernieuwende bijdrage aan de vraagstukken van vandaag en morgen. Er is op het terrein een hechte community gegroeid van ondernemers, initiatieven en organisaties die richtinggevend zijn voor de ontwikkeling.

Naar verwachting komt in september 2018 het gedeelte van Marineterrein Amsterdam dat nu nog militair gebied is, ter beschikking voor ontwikkeling. Dat betekent dat we voor veel van de gebouwen die dan vrijkomen een tijdelijke gebruiker zoeken.

In 2018 meer bekend over mogelijkheden

Er komt in juli 2018 een diverse verzameling gebouwen beschikbaar: een sporthal, garage, opslagloods, evenementengebouw, logiesgebouw en een enkel multifunctioneel gebouw. Per gebouw wordt een profiel bepaald voor de invulling en gezocht naar geschikte kandidaten. Meer informatie wordt hierover bekendgemaakt in voorjaar 2018.

Interesse kenbaar maken

Organisaties die bijdragen aan de ontwikkeling en op zoek zijn naar ruimte worden van harte uitgenodigd deze interesse kenbaar te maken via dit formulier. Toekomstige leden van de community worden inhoudelijk geselecteerd op de thema’s digital, duurzaamheid, water en sport. We voegen hieraan toe dat de kans dat een aanvraag in de nabije toekomst kan worden gehonoreerd bijzonder klein is. Als er op korte of langere termijn passende ruimte beschikbaar komt neemt Bureau Marineterrein contact op.

Vanaf 2020 meer ruimte voor ontwikkeling

Naar verwachting zal vanaf 2020 ook de fysieke ontwikkeling van het Marineterrein starten, waaronder nieuwbouw. Klik hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws over beschikbare ruimtes brengen we ook via de nieuwsbrief van Marineterrein Amsterdam naar buiten. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via deze link.