Kantoor- en werkruimte

Op het Marineterrein Amsterdam is een hechte community ontstaan. Het zijn ondernemers, organisaties en initiatieven die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het gebied.

Organisaties worden inhoudelijk geselecteerd op de thema’s digital, duurzaamheid, water en sport. Kernwaarden voor het Marineterrein zijn vernieuwen, verbinden en innoveren. De organisaties leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het gebied als flexibel en toekomstbestendig stadskwartier. In de gebouwen op het publiek toegankelijke deel van het terrein – de Voorwerf en Kade West – huizen inmiddels zo’n dertig organisaties, waaronder Permavoid, Amsterdam Smart City, Cinekid, VRBASE, IJsfontein, Growth Tribe en de restaurants Scheepskameel en Pension Homeland met een eigen brouwerij.

Studio’s en werkplekken beschikbaar

Bij Makerversity in gebouw 027E, het gerenoveerde gebouw ‘op pootjes’ langs de kade, zijn momenteel nog studio’s en werkplekken beschikbaar. Wie lid wordt van Makerversity kan bovendien gebruik maken van fantastische werkplaatsen en deelnemen aan interessante meetups en hackatons. Meer informatie via de website van Makerversity.

Meer gebouwen vrij in 2018

In juli 2018 is de verhuizing van Defensie afgerond en komen er weer gebouwen vrij.  Organisaties die zich op het Marineterrein Amsterdam willen vestigen kunnen dit formulier invullen. Mede door de grote hoeveelheid huuraanvragen is er een strenge selectie. Bureau Marineterrein Amsterdam neemt contact op als er passende ruimte beschikbaar komt.

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws over beschikbare ruimtes wordt ook via de nieuwsbrief van Marineterrein Amsterdam naar buiten gebracht. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via deze link.