Marineterrein in beweging: 2020

Ontdek Marineterrein Amsterdam in deze 3D-omgeving! Dit kan op elk apparaat maar je ervaart het 3D-Marineterrein het best op een computerscherm en met een muis. Navigeer door in en uit te zoomen met het muiswieltje en kijk rond door te klikken en slepen. Met de pijltjes onder in het beeld kan je van het ene project naar het andere springen. 

Op Marineterrein Amsterdam draait alles om mensen leren om te gaan met een wereld die constant in verandering is. 2020 toonde aan dat het belangrijk is om bij te blijven in een maatschappij die altijd in beweging is. Het belang van technologische vaardigheden werd duidelijk toen we ineens onze opleidingen, cursussen en werk in een digitale omgeving moesten gaan doen. 

Wandel over een virtueel Marineterrein

Daar zaten nadelen aan, videobellen als enige manier van contact, maar zeker ook voordelen. Tijdswinst, minder reisbewegingen en dus minder uitstoot. Op Marineterrein Amsterdam gaan we in 2021 verder op zoek naar manieren om het beste van fysieke en de digitale ontmoetingen samen te brengen. We verkennen dit jaar met onze community hoe we elkaar kunnen ontmoeten in virtual reality en hoe we het fysieke en virtuele in elkaar kunnen laten overlopen. Deze digitale 3D-versie van het Marineterrein is alvast een voorproefje op wat er, misschien al heel snel, mogelijk is. Verken het terrein en ontdek welke mooie projecten en innovatieve experimenten er het afgelopen jaar zijn gedaan. Want ook in 2020 bleef Marineterrein Amsterdam in beweging.