Geniet nu thuis van de horeca van het Marineterrein

Een biertje drinken op het terras van Pension Homeland of genieten van een diner bij de Scheepskameel, het is er door de coronacrisis even niet bij. Gelukkig kan je nu wel thuis genieten van al het lekkers van de horecagelegenheden op het Marineterrein.

Zo is Clubhouse onlangs begonnen met een afhaalshop. Geef je bestelling op en haal op vrijdag of zaterdag je ‘weekender-tas’ op, gevuld met ambachtelijke producten. Bij Clubhouse kan er alleen gepind worden en let bij het afhalen op je afstand tot andere klanten en het personeel!

De ambachtelijke bieren van Brouwerij Homeland zijn hier te bestellen. Geniet van een heerlijke Pieremegoggel of een dorstlessend Speltbiertje, of kies voor de borreldoos met blikjes Homeland bier en lokaal geproduceerde snacks.

De klassieke gerechten van de Scheepskameel zijn zowel af te halen als te bestellen. Van dinsdag tot en met zondag bereiden de koks elke dag verse maaltijden. Ook de bijzondere wijnen zijn verkijgbaar. Ook bij afhalen bij de Scheepskameel geldt natuurlijk: houd afstand.

Vanuit gebouw 001 (de Commandantswoning) bezorgt Annemarie van Pol per bakfiets haar zelfgemaakte gerechten. Haar nadruk ligt op biologische en duurzame producten voor een eerlijke prijs. Zie voor het menu haar Facebookpagina Annemarie kookt.

Pension Homeland biedt een afhaalmenu aan en is aangesloten bij de Soeperie, een samenwerking van lokale ondernemers die op verschillende plekken in Amsterdam maaltijdsoepen aanbieden. Houd voor de menukaart en afhaallocaties van de Soeperie de Facebookpagina van Pension Homeland in de gaten.

De gerechten van Kanteen25 zijn zowel te bestellen als af te halen. Bekijk het ruime aanbod aan pizza’s, drankjes en andere (veganistische) gerechten op hun website.