Let’s play ball

5 August 2022

Sensemakers en Codam studenten zijn er maanden mee bezig geweest, maar inmiddels is het klaar: een slim, interactief voetbal paneel dat uitnodigt tot spelen en bewegen. Gaat dit paneel de straten en parken van de stad veroveren? Op 10 augustus is de hele community van het Marineterrein uitgenodigd om het paneel uit te proberen.

 • Locatie: Heliveld
 • Datum: woensdag 10 augustus
 • Tijd: 16.00 uur
 • Het begon vorige zomer met een ‘simpel’ idee, maar het had uiteindelijk heel wat voeten in aarde: vanwege Covid maar ook omdat het leren door te doen en echt veel werk was.

  Maar… nu is het slimme voetbal paneel compleet dankzij het doorzettingsvermogen van de Codam-studenten en de betrokken Sensemakers!

  De hele community van het Marineterrein is uitgenodigd voor een spelletje en een drankje op 10 augustus, als het resultaat van het project officieel wordt gepresenteerd!


  [Translation]

  What started as a ‘simple’ idea last summer took a long time to complete, due to Covid but also because it was learning by doing and really a lot of work.

  But… now the smart soccer panel is complete thanks to the perseverance of the Codam students and the Sensemakers involved!!

  You’re all invited to join for a game – while we were playing we discovered that throwing balls was even more fun than kicking – and a drink when we officially present our results!