Doe mee

Marineterrein Amsterdam is een bijzonder gebied waarbij veel partijen zich betrokken voelen. Daarom wordt ingezet op het betrekken van zo veel mogelijk belangstellenden en belanghebbenden, zoals omwonenden, bedrijven en instellingen rond het Oosterdok, bewoners van Amsterdam, tijdelijke huurders op het Marineterrein, bedrijven en kennisinstellingen in de stad en innovatiemilieus in het land.

Marineterrein Amsterdam is een bijzonder gebied, volop in ontwikkeling, waarbij veel partijen zich betrokken voelen. Meedoen, meepraten en op de hoogte blijven kan op allerlei manieren:

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je hier in.

‘Bijpraten met de buurt’

Omwonenden kunnen deelnemen aan bijeenkomsten waarbij recente ontwikkelingen op het Marineterrein worden besproken. ‘Bijpraten met de buurt’ wordt minimaal drie keer per jaar georganiseerd, een week voorafgaande aan ‘Bijpraten met de buurt’ wordt voor omwonenden ook een rondleiding georganiseerd. Kijk in de agenda voor de volgende data.

Rondleidingen

Wil je uit eerste hand horen wat er op dit moment op het Marineterrein gebeurt en wat we daar als stad aan hebben? Geef je dan op voor een rondleiding langs interessante projecten en locaties op het publieke deel van het Marineterrein. De rondleiding vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats, van 17.00 tot 18.00 uur, en deelname is kosteloos. Lees hier meer.

Stages en onderzoeken

Met regelmaat werken we op relevante onderwerpen samen met universiteiten en hogescholen. Aanvragen op dit gebied kunnen gestuurd worden naar info@marineterrein.nl.

Meet-ups

Met regelmaat worden meet-ups georganiseerd met als doel specifieke onderwerpen samen verder te onderzoeken, zoals slimme waterhuishouding, flexibele sportfaciliteiten en samenwerking met andere innovatiehubs. Kijk in de agenda voor data.

Projecten

Het Marineterrein leent zich uitstekend voor tests in de buitenruimte op het gebied van mobiliteit, sport en beweging en water. Verzoeken hiervoor kunnen gestuurd worden naar info@marineterrein.nl.