Disclaimer

De website Marineterrein.nl is met zorg samengesteld door de redactie van Bureau Marineterrein Amsterdam. Desondanks kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor de juistheid of actualiteit van de informatie. Bureau Marineterrein Amsterdam aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.
De website is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Bureau Marineterrein Amsterdam gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen aan richting derden, van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht
Alle teksten en afbeeldingen op de website Marineterrein.nl zijn auteursrechtelijk beschermd (met uitzondering van tekst en beeld op de perspagina). Dit betekent dat deze niet zonder toestemming worden gebruikt door anderen. Voor een verzoek tot toestemming, danwel dat u inbreuk op auteursrecht wilt melden, kunt u kenbaar maken via: info@marineterrein.nl