COWO

COWO is de nieuwe ontmoetings- en werkplek op het Marineterrein. Of je nu geconcentreerd aan je eigen project wil werken of met je team of andere communityleden van gedachten wil wisselen, COWO biedt je de ruimte.

COWO staat voor Commandantswoning en co-working space: gebouw 001,waar vroeger de commandant van het Marineterrein woonde, is omgetoverd tot een flexibele werkplek voor de community én iedereen die tijdelijk op het Marineterrein wil komen werken. 

Drink koffie met andere communityleden, ga in gesprek, werk samen en wissel ideeën uit. Ontsnappen aan de drukte op kantoor of juist met een groep vergaderen? In COWO vind je altijd een geschikte ruimte, met prachtig uitzicht op de Voorwerf, de Binnenhaven of het Oosterdok en Het Scheepvaartmuseum.

Hou jij je bezig met digitalisering, duurzaamheid en/of leefbaarheid van de stad Amsterdam en ben je op zoek naar een flexwerkplek of vergaderlocatie? Word lid van onze community en vergroot je netwerk! Stuur een bericht naar cowo@marineterrein.nl

  • Per 1 september gelden de reguliere lidmaatschap prijzen.
  • De koffie, thee en andere catering faciliteiten voor in de Commandantszaal zijn niet inclusief en worden apart geoffreerd door onze cateraar.
  •  Als een boeking korter dan 12 uur voor aanvang wordt geannuleerd dan brengen wij 100% van de kosten in rekening.
  • Het tegoed is niet mee te nemen naar een volgende maand.
  • Je lidmaatschap is maandelijks(per kalendermaand) opzegbaar.
  • COWO kan de voorwaarden en prijzen wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.