Mon 19/07 t/m Thu 19/08

Mad Science Zomerkampen

Marineterrein Amsterdam is een spannende, groene plek in het centrum van de stad waar experimenten gedaan worden op het gebied van leren, werken en wonen. Deze zomer dus ook voor kinderen, met het zomerkamp Steengoed van Mad Science. Je kunt kiezen uit drie data. Het kamp vindt plaats in en om het belangrijkste gebouw van het Marineterrein: de Commandantswoning.

Bekijk hier een filmpje van Mad Science Zomerkamp.

Wat ga je doen? 

Hét centrale thema van zomerkamp Steengoed is bouwen. Maar dan niet zomaar een schuurtje of een brug, denk eerder aan ruimtevaartuigen, hovercrafts en superstructuren. Je gaat vier dagen lang op stap met de gekke professoren van Mad Science op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschap en techniek. Je leert creatief en kritisch denken om problemen op te lossen, je gaat aan de slag met gave tools en je gaat vooral heel veel plezier maken met allerlei spannende en uitdagende proefjes en experimenten. 

Voor wie is het?

Ben je een jongen of een meisje? Ben je handig, sportief, technisch of creatief? Of juist helemaal niet? Dat maakt écht niets uit. Dit zomerkamp is leuk voor álle kinderen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar.

Praktische informatie:

  • Data: 19 t/m 22 juli 2021 | 16 t/m 19 augustus 2021.
  • Tijden: Elke dag van 9.00-16.00 uur.
  • Prijs: € 195 euro, vroegboekprijs: € 165 euro (inclusief labjas).
  • Stadspas: € 25 euro. Gebruik kortingscode STADSPAS en laat de stadspas scannen voor aanvang van het programma.
  • Locatie: Commandantswoning, gebouw 001 op het Marineterrein, Kattenburgerstraat 5, 1018 JA Amsterdam.
  • NB: Het kamp kan natuurlijk alleen doorgaan als dat mag volgens de dan geldende coronamaatregelen. Je krijgt hier uiterlijk 2 weken van tevoren bericht over.

Meer informatie en inschrijving.

Over Mad Science

Wetenschap en techniek zijn belangrijk, nu en in de toekomst. Mad Science wil kinderen inspireren om de wereld van wetenschap en techniek te ontdekken door spelenderwijs en al doende te leren. Mad Science organiseert sinds 2004 zomerkampen voor kinderen en komt deze zomer voor het eerst met een wetenschapsprogramma naar Marineterrein Amsterdam.