Commandantswoning

18 december 2015

Op de begane grond van de voormalige woning van de gezagsvoerder van het Marine Etablissement Amsterdam ligt een representatieve, hoogwaardige ruimte. Daar dineerden en vergaderden hoogwaardigheidsbekleders ‘bij de commandant thuis’.

We hebben de zaal, die een ontspannen, chique 70’er jaren sfeer uitstraalt, in oude luister hersteld. De L-vormige ruimte – met loungehoek en zaal – is op meerdere manieren in te delen. In de loungehoek met open haard en comfortabele fauteuils is het aangenaam toeven. De zaal is voorzien van een geluidsinstallatie en een televisiescherm. De ruime entree met vestiaire en toiletblokken vormt de toegang tot de zaal. Bij mooi weer kunt u ook de drie beschutte terrassen gebruiken.

Keuken en catering

Naast de Commandantswoning ligt een professioneel uitgeruste keuken. Onze huiscateraar maakt hier alles vers klaar, van een uitgebreid ontbijt tot een maritieme borrel. Voor speciale wensen, zoals een klassiek driegangenmenu of een slow BBQ, staan gerenommeerde chef-koks voor u klaar.

Richtprijs borrel: € 20 per persoon, richtprijs diner: € 50 per persoon. U ontvangt apart een offerte op maat.

Brochure

Voorbeelden van opstellingen en huurprijzen zijn te vinden in de brochure van de Commandantswoning

Algemene voorwaarden

Wanneer u een ruimte huurt bij Bureau Marineterrein Amsterdam, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden. Deze zijn toegevoegd aan de offerte.

Huishoudelijk reglement

Het Marineterrein Amsterdam is geen openbaar terrein. Er geldt een huishoudelijk reglement dat u hier kunt downloaden.

Contact

E verhuur@marineterrein.nl, T 020 261 36 56