Commandantswoning

18 december 2015

De Commandantswoning, omgeven door tuinen en terrassen, is de ideale plek voor uw heidag, vergadering, meeting of workshop.

De zaal van de Commandantswoning is in 2015 opgeknapt en ingericht met vintage meubilair, een goede geluidsinstallatie en televisieschermen. De ruimte heeft een aangename loungehoek met openhaard en is op meerdere manieren in te delen. Naast de zaal is een vestiaire met toiletten en een apart kamertje waar rustig gewerkt kan worden. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van de terrassen.

Keuken en catering

Bij de zaal hoort een grote, professionele keuken. De huiscateraar maakt hier alles vers klaar, van een uitgebreid ontbijt tot een maritieme borrel. Voor speciale wensen, zoals een klassiek driegangenmenu of een slow BBQ, staan gerenommeerde chef-koks voor u klaar. U ontvangt hiervoor een offerte op maat.

Rondleidingen en bezoek Smart Roof 2.0

Desgewenst kunt u een rondleiding over het Marineterrein boeken. Op aanvraag is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan het Smart Roof 2.0.

Rekenvoorbeelden

Soort boeking uren personen huur* catering kosten p.p.
‘Light’ met koffie/thee 2 25 €   300 €   150 €  18
Halve dag met borrel 4 60 €   650 € 1200 €  31
Heidag met diner 8 20 € 1100 € 1000 € 105
*inclusief beheeruren en gebruik keuken

Brochure

Voorbeelden van opstellingen en huurprijzen zijn te vinden in de brochure van de Commandantswoning

Algemene voorwaarden

Wanneer u een ruimte huurt bij Bureau Marineterrein Amsterdam, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden. Deze zijn toegevoegd aan de offerte.

Huishoudelijk reglement

Het Marineterrein Amsterdam is geen openbaar terrein. Er geldt een huishoudelijk reglement dat u hier kunt downloaden.

Contact

E verhuur@marineterrein.nl, T 020 261 36 56

de entree van de Commandantswoning De Commandantswoning in presentatie opstelling schuifdeuren naar het terras de open haard ook ideaal voor borrels Huiskamerconcert Terras van de Commandantswoning terras van de Commandantswoning Private Dining in de Commandantswoning De keuken van de Commandantswoning huisgemaakte cocktails mooie gerechten van de catering Finger food van de catering
<
>
De Commandantswoning in presentatie opstelling