Kantoor- en werkruimte

Het Marineterrein Amsterdam  biedt ruimtes voor tijdelijke huur.  Daarvoor komen bedrijven en initiatieven in aanmerking die een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het Marineterrein Amsterdam.

Bedrijven worden inhoudelijk geselecteerd op thema’s digital, duurzaamheid, water en sport. Kernwaarden voor het marineterrein zijn vernieuwen, verbinden en innoveren. In de gebouwen op het publiek toegankelijke deel van het terrein – de Voorwerf en de Kade – huizen inmiddels zo’n 30 organisaties, waaronder VRBASE, IJsfontein, Growth Tribe en de restaurants Scheepskameel en Pension Homeland.

Studio’s en werkplekken beschikbaar

Bij Makerversity in gebouw 027E, het gerenoveerde gebouw ‘op pootjes’ langs de kade, zijn momenteel nog studio’s en werkplekken beschikbaar. Wie lid wordt van Makerversity kan bovendien gebruik maken van de verschillende werkplaatsen. Meer informatie via de website van Makerversity.

Meer gebouwen vrij in 2018

In juli 2018 is de verhuizing van Defensie afgerond en komen er weer gebouwen vrij. Wie geïnteresseerd is om zich op Marineterrein Amsterdam te vestigen kan dit formulier invullen. Mede door de grote hoeveelheid huuraanvragen is er een strenge selectie. Bureau Marineterrein neemt contact op als er passende ruimte beschikbaar komt.

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws over beschikbare ruimtes wordt ook via de nieuwsbrief van Marineterrein Amsterdam naar buiten gebracht. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via deze link.