Bright idea hub

19 mei 2017

Twee weken lang (van 29 mei t/m 9 juni) strijkt de Generation Discover bright ideas hub neer op het Marineterrein Amsterdam. De hub is onderdeel van de bright ideas challenge die groep 7 leerlingen uitdaagt om na te denken over oplossingen voor onze wereld op het gebied van energie, water en voedsel.

Kinderen, hun docenten en ouders maken spelenderwijs kennis met wetenschap en technologie in deze futuristische dome. Zo komt de jonge generatie op een interactieve manier in aanraking met wetenschap en technologie, twee vakken die vanaf 2020 verplicht worden in het Nederlandse basisonderwijs. Om scholen hierbij te ondersteunen, heeft Shell in samenwerking met docenten, leerlingen en partners de online bright ideas challenge ontwikkeld. Het klassenbezoek aan de dome is hier onderdeel van. Nieuwsgierig geworden? Meld je hier gratis aan voor een bezoek:www.generationdiscover.nl/brightideas.

Enthousiast geworden? Deel het met je volgers op social media: Vanaf 29 mei staat de #GenerationDiscover bright ideas hub op ons terrein! Kom je ook een kijkje nemen? go.shell.com/2pvz5Ng